ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

betabet-services-banner

Χάρη στην εμπειρία μας και τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας μας, κάθε ιδιωτικός Όμιλος ή δημόσιο νοσοκομειακό ίδρυμα, έχει με τη ΒΕΤΑΒΕΤ τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για τον ιδανικό ιατρικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό του, είτε πρόκειται για την βασική μηχανική του επάνδρωση είτε πρόκειται για απόλυτα εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα.

Με τη συνεργασία μας με αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους Οίκους από όλο τον κόσμο, μπορούμε ανα πάσα στιγμή να καλύψουμε, το συντομότερο δυνατό και πάντα με τα πιο οικονομικά πακέτα, κάθε ανάγκη.

Με την ευελιξία αλλά και τη γνώση, που μας χαρίζει η πλέον 20ετής παρουσία μας στο χώρο των ιατρικών βοηθημάτων, κάθε ιδιώτης ασθενής<, μπορεί να απευθυνθεί στη ΒΕΤΑΒΕΤ για να βρει ακριβώς αυτή τη συσκευή που ανταποκρίνεται και στο ζητούμενό του αλλά και στον προϋπολογισμό του. Ειδικά για ανθρώπους που θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους σε καθημερινή βάση, μια πληθώρα μικρών, φορητών και ευκολόχρηστων συσκευών, τεχνικά ελεγμένες και τεχνολογικά προηγμένες, Ελληνικής η διεθνούς κατασκευής, η ΒΕΤΑΒΕΤ και οι εκθέσεις της αποτελούν τον ιδανικό προορισμό.

BETABET Delivery

Στην ΒΕΤΑΒΕΤ αντιλαμβανόμαστε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος κάθε ασθενούς αλλά και κάθε ανθρώπου που έχει ασθενή στο σπίτι του. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την υπηρεσία ΒΕΤΑΒΕΤ Delivery.

Xωρίς καμία δική σας επιβάρυνση για κατοίκους της Αττικής, και κυρίως χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις, το έμπειρο team μας αναλαμβάνει να μεταφέρει στο χώρο που θα μας υποδείξετε τον εξοπλισμό που έχετε επιλέξει. Παράλληλα, ο τεχνικός μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας υπενθυμίσει ή να σας εξηγήσει τον τρόπο λειτουργίας του και να απαντήσει κάθε σας ερώτημα.

Ενημερωθείτε τώρα για τις δυνατότητες που σας παρέχει η υπηρεσία BETABET DELIVERY είτε κατά την επίσκεψή σας στο πλησιέστερο κατάστημά μας είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.