ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια περιλαμβάνουν πολλές παραλλαγές και καινοτομίες που σχεδιάζονται μετά από κλινικές έρευνες. Αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικό σχεδιασμό δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε αυτό που χρειάζεστε στη γκάμα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πόσα είδη νοσοκομειακών κρεβατιών υπάρχουν, πώς λειτουργούν και τι τα κάνει εν τέλει τόσο διαφορετικά.

Βλέπετε 1–9 από 22 αποτελέσματα

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια μας αποτελούν μια εξαιρετικά εύχρηστη και πρακτική λύση για τις ανάγκες της υγείας και της φροντίδας ασθενών. Η Betabet, μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της ιατρικής εξοπλιστικής, δραστηριοποιείτε στη σχεδίαση και κατασκευή υψηλής ποιότητας νοσοκομειακών κρεβατιών που προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Φροντίδα και αποκατάσταση ασθενών

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια χρησιμεύουν για τη φροντίδα και την αποκατάσταση των ασθενών, επιτρέποντας στους επαγγελματίες υγείας να παρακολουθούν ζωτικά σημεία, να χορηγούν φάρμακα και να εκτελούν αποτελεσματικά ιατρικές διαδικασίες. Ο εργονομικός σχεδιασμός των νοσοκομειακών κρεβατιών προάγει τη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος, μειώνοντας την ενόχληση και βοηθώντας στη διαδικασία ανάρρωσης. Επιπλέον, τα ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά επιτρέπουν τη βέλτιστη τοποθέτηση κατά τη διάρκεια των θεραπευτικών συνεδριών, διευκολύνοντας την κινητικότητα και τις ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης.

Τι τύπου νοσοκομειακό κρεβάτι να επιλέξω;

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια χωρίζονται σε δύο κύριους τύπους τα μονόσπαστα και τα πολύσπαστά. Μονόσπαστα ονομάζουμε τα κρεβάτια με ανάκληση στην πλάτη και πολύσπαστα ονομάζουμε τα κρεβάτια με ανάκληση στην πλάτη και στα πόδια του ασθενούς.

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια πρέπει να είναι άνετα, ασφαλή και σταθερά για να παρέχουν έναν ιδανικό χώρο ανάπαυσης για ασθενείς που χρειάζονται χρόνο για να αναρρώσουν. Σε αντίθεση με τα συμβατικά οικιακά κρεβάτια, τα νοσοκομειακά κρεβάτια έχουν μεγάλη ευελιξία και ασφάλεια στη θέση τους. Αυτά τα κρεβάτια διατίθενται σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και στυλ. Ως εκ τούτου, η επιλογή ενός ιδανικού νοσοκομειακού κρεβατιού μπορεί μερικές φορές να είναι μια περίπλοκη διαδικασία εάν δεν ξέρετε τι να εξετάσετε.

Οι βασικές σκέψεις που πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι για τη φροντίδα του ασθενούς σας στο σπίτι είναι το μέγεθος του ασθενούς, η κινητικότητα του ασθενούς και η δύναμη και η κινητικότητα του φροντιστή

Το μέγεθος του ασθενούς: Εάν ο ασθενής σας ζυγίζει περισσότερο από το μέσο όρο, τότε μπορεί να χρειαστείτε ένα στιβαρό βαριατρικό κρεβάτι επειδή τέτοια κρεβάτια μπορούν να αντέχουν περισσότερο βάρος. Εάν ο ασθενής σας είναι παιδί, τότε θα χρειαστείτε ένα μικρό νοσοκομειακό κρεβάτι.

Η Κινητικότητα του Ασθενούς: Μπορεί ο ασθενής σας να σηκωθεί από το κρεβάτι με ευκολία; Η ικανότητα του ασθενούς σας να ξαπλώνει και να σηκωθεί από το κρεβάτι σας βοηθά να επιλέξετε το επίπεδο υποστήριξης που μπορεί να είναι απαραίτητο για τη χρήση του κρεβατιού.

Η δύναμη και η κινητικότητα του φροντιστή: Εάν ο κύριος φροντιστής δεν έχει αρκετή δύναμη για να χειριστεί μια χειροκίνητη μανιβέλα στο κρεβάτι για να προσαρμόσει τη θέση του, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό κρεβάτι.

Είναι εύκολα στη χρήση τους;

Μία από τις κύριες λειτουργίες ενός νοσοκομειακού κρεβατιού είναι η εξασφάλιση άνεσης και υποστήριξης του ασθενούς. Με ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά όπως ύψος, πλάτη και ανύψωση ποδιών, τα νοσοκομειακά κρεβάτια επιτρέπουν στους ασθενείς να βρίσκουν τη βέλτιστη θέση για ξεκούραση και αποκατάσταση. Επιπλέον, τα στρώματα που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομειακά κρεβάτια είναι σχεδιασμένα να κατανέμουν ομοιόμορφα την πίεση, μειώνοντας τον κίνδυνο ελκών πίεσης και προάγοντας την κυκλοφορία. Oλα μας τα νοσοκομειακά κρεβάτια είναι τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής αισθητικής και πολύ εύκολα στη χρήση τους. Τα κρεβάτια μας παρέχουν άνεση, ανακούφιση και ευκολία στην αλλαγή στάσης του ασθενή.

Ποιες είναι οι θέσεις που μπορούμε να έχουμε σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι;

Τα μονόσπαστα και πολύσπαστα νοσοκομειακά κρεβάτια προσφέρουν διάφορες θέσεις που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Ας εξετάσουμε τις βασικές διαφορές στις θέσεις που μπορούν να επιτευχθούν σε αυτά τα δύο είδη κρεβατιών:

Μονόσπαστα νοσοκομειακά κρεβάτια: Αυτά τα κρεβάτια παρέχουν συνήθως βασικές θέσεις, όπως οριζόντια, καθιστή και ημι-καθιστή θέση. Σε αυτά τα κρεβάτια, η ρύθμιση της θέσης γίνεται συνήθως από έναν μηχανισμό που επιτρέπει τον έλεγχο της πλάτης και των ποδιών του κρεβατιού.

Πολύσπαστα νοσοκομειακά κρεβάτια: Αυτά τα κρεβάτια προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ποικιλία στις θέσεις που μπορούν να επιτευχθούν. Μπορούν να προσαρμοστούν για να παρέχουν ανεξάρτητη ρύθμιση του κεφαλιού, των ποδιών και της θέσης καθίσματος. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής μπορεί να προσαρμόσει κάθε τμήμα του κρεβατιού ανεξάρτητα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Νοσοκομειακό Κρεβάτι Ενοικίαση

Η σωστή επιλογή σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι είτε για αγορά είτε για ενοικίαση μπορεί να κάνει τη διαφορά στη νοσηλεία και στην ποιότητα ζωής του ασθενούς. Επικοινωνήστε, σήμερα, μαζί μας και επιλέξτε το σωστό νοσοκομειακό κρεβάτι για τον άνθρωπο σας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές ενοικίασης.

Ενίσχυση της φροντίδας των ασθενών

Συμπερασματικά, τα νοσοκομειακά κρεβάτια παίζουν ζωτικό ρόλο στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης, παρέχοντας στους ασθενείς άνεση, ασφάλεια και ουσιαστική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ιατρικού τους ταξιδιού. Με τις συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία και το σχεδιασμό, τα νοσοκομειακά κρεβάτια συνεχίζουν να εξελίσσονται για να καλύπτουν τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ασθενών και των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, συμβάλλοντας τελικά σε βελτιωμένα αποτελέσματα και ποιότητα της περίθαλψης στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως

Επιλογή Κατάλληλου Κρεβατιού

Η επιλογή του κατάλληλου κρεβατιού εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προτιμήσεις του ασθενή, καθώς και από τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος φροντίδας. Από τα προηγμένα ηλεκτρικά και πολύσπαστα κρεβάτια μέχρι τα πιο απλά χειροκίνητα μοντέλα, η ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών εξασφαλίζει ότι κάθε άτομο μπορεί να βρει την κατάλληλη λύση για τη φροντίδα και την άνεσή του.

1. Ηλεκτρικό Κρεβάτι

Τα ηλεκτρικά κρεβάτια είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και ευκολία χρήσης σε ασθενείς με περιορισμένη κινητικότητα. Με μηχανισμούς που επιτρέπουν την ανύψωση και τη ρύθμιση της κλίσης της πλάτης και των ποδιών, αυτά τα κρεβάτια μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του χρήστη. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε νοσοκομεία και οικιακή φροντίδα, διότι μειώνουν την ανάγκη για φυσική βοήθεια από το προσωπικό ή τους φροντιστές.

2. Κρεβάτι Ορθοστάτης

Τα κρεβάτια ορθοστάτες είναι ειδικά σχεδιασμένα για ασθενείς που χρειάζονται συχνή αλλαγή θέσης ή υποστήριξη για να σταθούν όρθιοι. Αυτά τα κρεβάτια παρέχουν τη δυνατότητα ανύψωσης σε θέση ορθοστασίας, βοηθώντας στην αποφυγή κατακλίσεων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Είναι ιδανικά για άτομα με παθήσεις του νευρολογικού συστήματος ή άλλες καταστάσεις που απαιτούν συχνή κίνηση.

3. Κρεβάτι για Υπέρβαρους

Τα κρεβάτια για υπέρβαρους είναι κατασκευασμένα για να υποστηρίζουν άτομα με αυξημένο σωματικό βάρος. Αυτά τα κρεβάτια διαθέτουν ενισχυμένη κατασκευή και μεγαλύτερη επιφάνεια ύπνου για να προσφέρουν ασφάλεια και άνεση. Η σταθερότητά τους και οι ανθεκτικοί μηχανισμοί ανύψωσης τα καθιστούν απαραίτητα σε κλινικές και κέντρα αποκατάστασης που εξυπηρετούν υπέρβαρους ασθενείς.

4. Παιδικό Κρεβάτι

Τα παιδικά κρεβάτια είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των παιδιών. Διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως προστατευτικά κάγκελα και χρωματιστά σχέδια για να είναι ελκυστικά και ασφαλή για τους μικρούς χρήστες. Αυτά τα κρεβάτια χρησιμοποιούνται συνήθως σε παιδιατρικές κλινικές, αλλά και στο σπίτι για παιδιά που χρειάζονται ιατρική φροντίδα.

5. Πολύσπαστο Κρεβάτι

Τα πολύσπαστα κρεβάτια είναι ευέλικτα και επιτρέπουν την προσαρμογή σε πολλαπλά σημεία, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα. Με δυνατότητα προσαρμογής της κεφαλής, της πλάτης και των ποδιών, αυτά τα κρεβάτια μπορούν να ανταποκριθούν σε ποικίλες ανάγκες των ασθενών, διευκολύνοντας την ανάρρωση και την καθημερινή φροντίδα.

6. Χειροκίνητο Κρεβάτι

Τα χειροκίνητα κρεβάτια είναι μια πιο οικονομική επιλογή για ιατρική φροντίδα, προσφέροντας βασικές λειτουργίες ανύψωσης και ρύθμισης χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτά τα κρεβάτια διαθέτουν μηχανισμούς που χειρίζονται με το χέρι, παρέχοντας αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

7. Κρεβάτι με 1 Μανιβέλα

Τα κρεβάτια με 1 μανιβέλα επιτρέπουν τη ρύθμιση ενός μόνο σημείου, συνήθως της κεφαλής ή των ποδιών. Αυτή η βασική λειτουργία τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε καταστάσεις όπου η ανάγκη για προσαρμογή είναι περιορισμένη και ο προϋπολογισμός μικρότερος.

8. Κρεβάτι με 2 Μανιβέλες

Τα κρεβάτια με 2 μανιβέλες προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία από τα κρεβάτια με 1 μανιβέλα, επιτρέποντας τη ρύθμιση τόσο της κεφαλής όσο και των ποδιών. Αυτό τα καθιστά πιο λειτουργικά και κατάλληλα για περιπτώσεις όπου απαιτείται μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα για την άνεση του ασθενή.

Παράδειγμα Συναρμολόγησης ενός Νοσοκομειακού Κρεβατιού

Το παραπάνω βίντεο είναι από το YouTube κανάλι της Shelden HealthCare