ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια περιλαμβάνουν πολλές παραλλαγές και καινοτομίες που σχεδιάζονται μετά από κλινικές έρευνες. Αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικό σχεδιασμό δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε αυτό που χρειάζεστε στη γκάμα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πόσα είδη νοσοκομειακών κρεβατιών υπάρχουν, πώς λειτουργούν και τι τα κάνει εν τέλει τόσο διαφορετικά.

Βλέπετε 1–9 από 22 αποτελέσματα

Τι τύπου νοσοκομειακό κρεβάτι να επιλέξω;

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια χωρίζονται σε δύο κύριους τύπους τα μονόσπαστα και τα πολύσπαστά. Μονόσπαστα ονομάζουμε τα κρεβάτια με ανάκληση στην πλάτη και πολύσπαστα ονομάζουμε τα κρεβάτια με ανάκληση στην πλάτη και στα πόδια του ασθενούς.

Είναι εύκολα στη χρήση τους;

Oλα μας τα νοσοκομειακά κρεβάτια είναι τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής αισθητικής και πολύ εύκολα στη χρήση τους. Τα κρεβάτια μας παρέχουν άνεση, ανακούφιση και ευκολία στην αλλαγή στάσης του ασθενή.

Ποιες είναι οι θέσεις που μπορούμε να έχουμε σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι;

Στα μονόσπαστα έχουμε τη δυνατότητα για ανάκληση της πλάτης σε γωνία κλίσης 0° έως 70°. Ενώ, στα πολύσπαστα έχουμε επιπλέον ανάκληση και των ποδιών σε γωνία κλίσης από 0° έως 30°.