ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια περιλαμβάνουν πολλές παραλλαγές και καινοτομίες που σχεδιάζονται μετά από κλινικές έρευνες. Αν ψάχνετε για κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικό σχεδιασμό δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε αυτό που χρειάζεστε στη γκάμα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πόσα είδη νοσοκομειακών κρεβατιών υπάρχουν, πώς λειτουργούν και τι τα κάνει εν τέλει τόσο διαφορετικά.

Βλέπετε 1–9 από 22 αποτελέσματα

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια μας αποτελούν μια εξαιρετικά εύχρηστη και πρακτική λύση για τις ανάγκες της υγείας και της φροντίδας ασθενών. Η Betabet, μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της ιατρικής εξοπλιστικής, δραστηριοποιείτε στη σχεδίαση και κατασκευή υψηλής ποιότητας νοσοκομειακών κρεβατιών που προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Τι τύπου νοσοκομειακό κρεβάτι να επιλέξω;

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια χωρίζονται σε δύο κύριους τύπους τα μονόσπαστα και τα πολύσπαστά. Μονόσπαστα ονομάζουμε τα κρεβάτια με ανάκληση στην πλάτη και πολύσπαστα ονομάζουμε τα κρεβάτια με ανάκληση στην πλάτη και στα πόδια του ασθενούς.

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια πρέπει να είναι άνετα, ασφαλή και σταθερά για να παρέχουν έναν ιδανικό χώρο ανάπαυσης για ασθενείς που χρειάζονται χρόνο για να αναρρώσουν. Σε αντίθεση με τα συμβατικά οικιακά κρεβάτια, τα νοσοκομειακά κρεβάτια έχουν μεγάλη ευελιξία και ασφάλεια στη θέση τους. Αυτά τα κρεβάτια διατίθενται σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και στυλ. Ως εκ τούτου, η επιλογή ενός ιδανικού νοσοκομειακού κρεβατιού μπορεί μερικές φορές να είναι μια περίπλοκη διαδικασία εάν δεν ξέρετε τι να εξετάσετε.

Οι βασικές σκέψεις που πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι για τη φροντίδα του ασθενούς σας στο σπίτι είναι το μέγεθος του ασθενούς, η κινητικότητα του ασθενούς και η δύναμη και η κινητικότητα του φροντιστή

Το μέγεθος του ασθενούς: Εάν ο ασθενής σας ζυγίζει περισσότερο από το μέσο όρο, τότε μπορεί να χρειαστείτε ένα στιβαρό βαριατρικό κρεβάτι επειδή τέτοια κρεβάτια μπορούν να αντέχουν περισσότερο βάρος. Εάν ο ασθενής σας είναι παιδί, τότε θα χρειαστείτε ένα μικρό νοσοκομειακό κρεβάτι.

Η Κινητικότητα του Ασθενούς: Μπορεί ο ασθενής σας να σηκωθεί από το κρεβάτι με ευκολία; Η ικανότητα του ασθενούς σας να ξαπλώνει και να σηκωθεί από το κρεβάτι σας βοηθά να επιλέξετε το επίπεδο υποστήριξης που μπορεί να είναι απαραίτητο για τη χρήση του κρεβατιού.

Η δύναμη και η κινητικότητα του φροντιστή: Εάν ο κύριος φροντιστής δεν έχει αρκετή δύναμη για να χειριστεί μια χειροκίνητη μανιβέλα στο κρεβάτι για να προσαρμόσει τη θέση του, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό κρεβάτι.

Είναι εύκολα στη χρήση τους;

Oλα μας τα νοσοκομειακά κρεβάτια είναι τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής αισθητικής και πολύ εύκολα στη χρήση τους. Τα κρεβάτια μας παρέχουν άνεση, ανακούφιση και ευκολία στην αλλαγή στάσης του ασθενή.

Ποιες είναι οι θέσεις που μπορούμε να έχουμε σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι;

Τα μονόσπαστα και πολύσπαστα νοσοκομειακά κρεβάτια προσφέρουν διάφορες θέσεις που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Ας εξετάσουμε τις βασικές διαφορές στις θέσεις που μπορούν να επιτευχθούν σε αυτά τα δύο είδη κρεβατιών:

Μονόσπαστα νοσοκομειακά κρεβάτια: Αυτά τα κρεβάτια παρέχουν συνήθως βασικές θέσεις, όπως οριζόντια, καθιστή και ημι-καθιστή θέση. Σε αυτά τα κρεβάτια, η ρύθμιση της θέσης γίνεται συνήθως από έναν μηχανισμό που επιτρέπει τον έλεγχο της πλάτης και των ποδιών του κρεβατιού.

Πολύσπαστα νοσοκομειακά κρεβάτια: Αυτά τα κρεβάτια προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ποικιλία στις θέσεις που μπορούν να επιτευχθούν. Μπορούν να προσαρμοστούν για να παρέχουν ανεξάρτητη ρύθμιση του κεφαλιού, των ποδιών και της θέσης καθίσματος. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής μπορεί να προσαρμόσει κάθε τμήμα του κρεβατιού ανεξάρτητα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.