ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

4 Καταστήματα Ιατρικών – Ορθοπεδικών Ειδών στην Αττική

Αυτή η φιλοσοφία αντικατοπτρίζεται και στα τέσσερα, μέχρι στιγμής, καταστήματα ΒΕΤΑΒΕΤ, τα οποία καλύπτουν ευρύτερες περιοχές της πόλης μας, από το κέντρο έως τα βόρεια και βορειοδυτικά προάστια. Καταστήματα που εξασφαλίζουν άνετη πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο, λειτουργική διάταξη των χώρων και υπερπλήρεις εκθεσιακούς χώρους.

Εδώ, με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα βοηθημάτων, συσκευών, και μηχανημάτων αλλά και τη βοήθεια του πιο άρτια καταρτισμένου προσωπικού στο χώρο της υγείας, κάθε ασθενής μπορεί να βρει τον ιδανικό και για τις ανάγκες του αλλά και για το εισόδημά του εξοπλισμό, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς του αλλά και την ποιοτικότερη νοσηλεία του.

Εσείς απλά, με ένα κλικ, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα, είτε από τα Καταστήματα μας, είτε από τις κατηγορίες προϊόντων στο μενού.

Εμείς, είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημά μας, αλλά και να απαντήσουμε και κάθε σας απορία είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail. Επισκεφτείτε την σελίδα επικοινωνίας της ΒΕΤΑΒΕΤ.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάποιο από τα καταστήματα μας και να μας δώσετε την ευκαιρία να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό στο όραμα και την αξία που εκφράζει το όνομα ΒΕΤΑΒΕΤ!

Aυτή του Συμμάχου για Καλύτερη Υγεία αλλά και του ιδανικού Συντρόφου για Καλύτερη Ζωή!