Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Αποστολή μας, από το 1990 που ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρίας, η προσφορά σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα υγείας της δυνατότητας αποκατάστασης, ανακούφισης και ποιοτικής παράτασης της ζωής του. Γι’ αυτό το λόγο, κύριο πεδίο δράσης μας είναι η ιατρική τεχνολογία με βασικούς τομείς την πώληση και ενοικίαση ιατρικού εξοπλισμού και ορθοπεδικών βοηθημάτων. Απώτερος στόχος και κυρίαρχο κίνητρό μας, η ανάδειξη του ονόματος ΒΕΤΑΒΕΤ ως το συνώνυμο του ιδανικού Σύμμαχου Υγείας αλλά και του σταθερού Συντρόφου Ζωής για χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν καθημερινά.

Στην ΒΕΤΑΒΕΤ, η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται και διαρκώς εξελίσσει την παροχή προϊόντων και εξοπλισμού υγείας ανώτατου τεχνολογικού επιπέδου, στις πιο λογικές και ρεαλιστικές τιμές.

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας έχουμε σαν κανόνα μας να μην κάνουμε κανένα συμβιβασμό προκειμένου οι υπηρεσίες και τα προϊόντα ΒΕΤΑΒΕΤ να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.

Αφοσιωμένοι στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών ασθενών, είτε κατ’ οίκων είτε σε νοσηλευτικά ιδρύματα, προσηλωμένοι στην παροχή των ασφαλέστερων και των ποιοτικότερων προδιαγραφών σε κάθε μας συσκευή και πάντα με το υψηλότερο αίσθημα ευθύνης που αρμόζει στον ίσως σημαντικότερο τομέα εργασίας: την Υγεία και την Ποιότητα Ζωής κάθε Ασθενούς, ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας και οικονομικής κατάστασης.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή την εταιρία μας;