ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ασθενών που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες λόγω κάποιας πάθησης, αναπηρίας ή λόγω ηλικίας. Το αναπηρικό αμαξίδιο αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία για την αυτονομία αυτών των ατόμων και διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό τους φροντιστές τους. Υπάρχουν ποικίλες κατηγορίες αμαξιδίων, οι οποίες ταξινομούνται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Τα σημαντικότερα κριτήρια αγοράς ενός αμαξιδίου είναι η ποιότητα κατασκευής και η άνεση, καθώς πρόκειται για ένα εργαλείο που ο ασθενής χρησιμοποιεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Επιλέξτε το κατάλληλο αμαξίδιο και βελτιώστε την ποιότητα ζωής των δικών σας ανθρώπων.

Έχοντας μελετήσει τα παραπάνω κριτήρια, στη BETABET προσφέρουμε αμαξίδια με κορυφαία ποιότητα κατασκευής για κάθε περίπτωση ασθενούς, δίνοντας πάντοτε έμφαση στην ασφάλεια και την άνεση. Με την επιλογή του κατάλληλου αμαξιδίου και με την εγγύηση της BETABET, εξασφαλίζετε μία εξαιρετική εμπειρία χρήσης και έναν ευκολότερο τρόπο ζωής. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για κάθε κατηγορία αναπηρικού αμαξιδίου και για να μάθετε τις σημαντικότερες λειτουργίες τους.

Με κύριο μέλημά μας την διευκόλυνση και την όσο το δυνατό μικρότερη επιβάρυνση του ασθενούς οργανισμού, όχι μόνο παρακολουθούμε συνεχώς τις διεθνείς καινοτομίες, αλλά τις φέρνουμε και κοντά σας ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε κι εσείς τον άνθρωπό σας να πηγαίνει.. κάθε μέρα και καλύτερα.

Γνωρίστε την σειρά ανατομικών, λειτουργικών και καινοτόμων αναπηρικών αμαξιδίων:

  • Αναπηρικά αμαξίδια με τουαλέτα. Τα αμαξίδια με τουαλέτα είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη επιλογή για άτομα με κινητικές δυσκολίες, καθώς παρέχουν άνεση και ανεξαρτησία στη διάρκεια των μετακινήσεών τους. Αυτά τα αμαξίδια συνδυάζουν τη λειτουργία του αμαξιδίου με την πρακτικότητα μίας τουαλέτας, κάνοντας τις μετακινήσεις πιο άνετες και λειτουργικές για τους χρήστες τους.
  • Αναπηρικά αμαξίδια ειδικού τύπου. Τα αναπηρικά αμαξίδια ειδικού τύπου είναι εξοπλισμένα με διάφορα αξεσουάρ και επιλογές, όπως ανακλινόμενα καθίσματα, συστήματα ασφαλείας και ηλεκτρονικά ελεγχόμενες λειτουργίες. Ορισμένα είναι επίσης εξοπλισμένα με ηλεκτρικά μοτέρ για να βοηθούν στη μετακίνηση των ασθενών.
  • Αναπηρικά αμαξίδια ελαφρού τύπουΤα αμαξίδια ελαφρού τύπου είναι σχεδιασμένα για να είναι ελαφριά και ευέλικτα, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το μεγάλο πλεονέκτημα των αναπηρικών αμαξιδίων αυτών είναι η ευκολία με την οποία μπορούν να μεταφερθούν.
  • Αναπηρικά αμαξίδια ορθοστάτες. Αυτά τα αμαξίδια επιτρέπουν στον χρήστη να στέκεται όρθιος, βοηθώντας τον να βελτιώσει τη στάση του σώματος του και την κυκλοφορία του αίματος. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.
  • Εξοπλισμός αναπηρικών αμαξιδίων. Μαζί με τα αναπηρικά αμαξίδια χρειάζεται και ο κατάλληλος πρόσθετος εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για τη βελτίωση της ζωής ανθρώπων με αναπηρίες. Ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει διάφορα αξεσουάρ και προσαρμογές που βελτιώνουν την κίνηση και την άνεση τους.
  • Ηλεκτρονικά αμαξίδια. Όλα με τα υψηλότερα εχέγγυα ποιότητας, τεχνολογική υπεροχή και ειδική μελέτη ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από όλους. Και το βασικότερο για τις μέρες που ζούμε, όλα μα όλα τα μηχανήματά μας με 100% κάλυψη από τα ασφαλιστικά ταμεία. Διαθέτουμε καταλόγους με τεράστια γκάμα σε ηλεκτροκίνητα αμαξίδια ΑμΕΑ και αναπηρικά scooter.
  • Χειροκίνητα αμαξίδια. Εύχρηστα και ελαφριά, ανθεκτικά και ανατομικά, τα αμαξίδια και οι τροχήλατες μας καρέκλες μπορούν να ικανοποιήσουν μια ευρεία γκάμα αναγκών από ακινησία λόγω ατυχήματος έως και μόνιμη αναπηρία, ανεξαρτήτως ηλικίας ή βάρους. Όλα τα χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια είναι ειδικά μελετημένα για την αποκατάσταση των δραστηριοτήτων των ασθενών και με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Custom Μade Αναπηρικά Αμαξίδια

Εμείς στην Betabet κατανοούμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και έχει διαφορετικές ανάγκες. Γι' αυτό το λόγο, παρέχουμε custom made αναπηρικά αμαξίδια για να διασφαλίσουμε ότι κάθε άτομο μπορεί να απολαύσει μια πλήρη και ανεξάρτητη ζωή.

Από τη στιγμή που επιλέγεις να συνεργαστείς μαζί μας, αποκτάς πρόσβαση σε μια ομάδα ειδικών που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο αμαξίδιο για εσένα. Κάθε λεπτομέρεια, από το χρώμα και το υλικό μέχρι την ενσωμάτωση ειδικών αξεσουάρ, μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σου ανάγκες και προτιμήσεις.Εμπιστευτείτε μας και απολαύστε άψογη λειτουργικότητα και μέγιστη ασφάλεια.

Για την κατασκευή των αμαξηδίων χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και σύγχρονες τεχνολογίες και λαμβάνουμε υπόψιν μας τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον κάθε πελάτη μας.

Υλικά που χρησιμοποιούνται στα αναπηρικά αμαξίδια

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που διακρίνει τα αναπηρικά αμαξίδια είναι ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται. Αρχικά, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούσαν χάλυβα σε όλες τις χειροκίνητες αναπηρικές καρέκλες (κυρίως από μαλακό χάλυβα) λόγω του χαμηλού κόστους. Αργότερα σημειώθηκαν πολλές πρόοδοι στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αναπηρικών αμαξιδίων. Τα περισσότερα σύγχρονα αναπηρικά καροτσάκια κατασκευάζονται από χάλυβα, αλουμίνιο και τιτάνιο. Ο χάλυβας περιορίζεται σε τυπικά αναπηρικά καροτσάκια που διαθέτουν μηχανισμούς αναδιπλούμενου πλαισίου.

Το αλουμίνιο χρησιμοποιείται σε όλη τη βιομηχανία αναπηρικών αμαξιδίων, κυρίως στα εξαιρετικά ελαφριά και σε ορισμένα ελαφριά. Το αλουμίνιο έχει υψηλότερη αναλογία αντοχής προς βάρος από τον μαλακό χάλυβα, μειώνοντας έτσι το συνολικό βάρος της του και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι ανθεκτικό στη διάβρωση. Το τιτάνιο έχει χρησιμοποιηθεί σε εξαιρετικά ελαφριά χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια, μειώνοντας περαιτέρω το βάρος λόγω της υψηλής αναλογίας αντοχής προς βάρος. Το τιτάνιο είναι επίσης ανθεκτικό στη διάβρωση. Οι βασικοί περιορισμοί του τιτανίου είναι το σχετικά υψηλό κόστος υλικών σε σύγκριση με το χάλυβα και το αλουμίνιο και η μεγαλύτερη δυσκολία στην κατεργασία ή τη συγκόλληση τιτανίου.

Πως επηρεάζει το αναπηρικό αμαξίδιο την ποιότητα ζωής του ασθενή;

Το αναπηρικό αμαξίδιο αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για πολλούς ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, επηρεάζοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής τους. Παρέχοντας αυτονομία, ανεξαρτησία και δυνατότητα κινητικής πρόσβασης, το αμαξίδιο διευκολύνει τη συμμετοχή στις καθημερινές δραστηριότητες και επιτρέπει την ένταξη στην κοινωνία. Παρακάτω, θα εξετάσουμε πώς ακριβώς επηρεάζει το αναπηρικό αμαξίδιο την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Καταρχάς, η κινητική ανεξαρτησία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρικό αμαξίδιο. Μέσω του αμαξιδίου, οι ασθενείς μπορούν να μετακινούνται ανεξάρτητα και να προσεγγίζουν διάφορους χώρους και περιοχές που προηγουμένως ήταν δύσκολα προσβάσιμες. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, ενισχύοντας την κοινωνική τους ένταξη και βελτιώνοντας την ψυχολογική τους ευεξία.

Ακόμα, το αναπηρικό αμαξίδιο παρέχει σημαντική στήριξη στην καθημερινή ζωή των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Μπορεί να έχει ειδικές λειτουργίες, όπως ρυθμιζόμενα ύψη και κλίσεις που επιτρέπουν την προσαρμογή σε διάφορες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή προβλημάτων υγείας καθώς και στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδηλώσεων πιέσεων και έλκων. Αυτές οι προηγμένες λειτουργίες συμβάλλουν στη βελτίωση της άνεσης και της γενικής ευεξίας του ασθενούς.

Επιπλέον, το αναπηρικό αμαξίδιο μπορεί να επηρεάσει θετικά την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Με την απόκτηση ενός αμαξιδίου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, οι ασθενείς αποκτούν αίσθηση ελέγχου και αξιοπρέπειας. Αντί να αναγνωρίζονται μόνο ως άτομα με αναπηρία, γίνονται πιο ανεξάρτητοι και αυτόνομοι, καθιστώντας τους συνομήλικούς τους να τους αντιμετωπίζουν με σεβασμό και αναγνώριση.